May 23rd Mentenanta Servere de gazduire web !

Buna ziua, Pe 23 mai, între 00:00 si 12:00 GMT se vor reboota serverele de gazduire web pentru a aplica ultimele actualizari. Toti clientii cu servicii de gazduite web pe aceste sisteme vor fi restartasi. Întreruperea efectiva a gazdei este de asteptat si dureze pâna la 30 de minute, timp în care serverul fizic va reporni. Va rugam sa luati ... Leer Más »

Dec 16th ICI Bucuresti anunta tranzitia la o noua politica de inregistrare si mentenanta anuala pentru domeniile „.ro”

ICI Bucuresti a anuntat tranzitia la o noua politica de inregistrare si mentenanta a domeniilor de tip .ro Astfel, in urma acestor schimbari noile reguli de inregistrare a domeniilor .ro includ: Incepand cu 01.03.2018 detinatorii (registrantii) de domenii “ro” vor putea sa achite contravaloarea serviciului de mentenanta pentru perioada dorita ... Leer Más »

Mar 4th NEW DESIGN HOSTCLEAN.RO !

Buna ziua,   Odata cu incepera primavari am schimbat design-ului website-ului . Inca fate m inbunatatri si finisajele necesare pentru a arata ok fara nici un bug pe nicaeri. Daca intampinati eroari va rugam sa ne anuntati, ca sa le putem remediat odata cu finalizarea design-ului. Daca aveti sugesti legate de webdesign, de modificar sau sa mai ... Leer Más »

Jul 21st Metode de plata a facturii HOSTCLEAN.RO

Buna ziua, Incepand de azi HostClean iti pune la dispozitie multiple metode de a achita factura: Plata Prin SMS (ORANGE,VODAFONE,COSMOTE) si Coduri Reincarcare, datorita cerintelor dumneavoastra pentru aceste serviciu am decis sa il implementam. Plus alte metode de plat: BitCoin, PayPal, Credit Card, Transfer Bancar Si PaysafeCard.Bine inteles si ... Leer Más »

Aug 2nd Gazduire Servere Radio PROTECTIE ANTI DDOS FLOOD GARANTATA ! !

Buna ziua, stimati clienti,Datorita problemelor din ultima perioada am decis sa schimbam locatia serverelor si ne cerem scuze pentru problemele cauzate. De acum fiecare servere radio gazduit de HostClean beneficiaza de IP dedicat si protectie mult mai performanta ca in trecut. Protectia se activeaza in 3 secunde de la primira atacului  ... Leer Más »

Feb 17th Oferta - Mini server Metin2 file la comanda 50 EUR !

Toate aceste implementari se fac sub forma de lista. In care se specifica :- Linkul mapelor- Linkul itemelorImplementari mape noi: 3 mape Implementari iteme noi:  15 itemeDepanare de buguri:  10 depanariCreeare questuri:  10 questuriModificare shopuri:  10 modificari Promotia este valabila doar pentru platiile efectuate ... Leer Más »

Feb 17th Oferta - Achitati 2 servicii de minim 15 euro !

Achitati 2 produse in valaoare de minim 15 euro si primiti un serviciu gratuit la alegereSe poate alege orice serviciu de pe site echivalent valorii achitate.Ex: Ati achitat un metin2 A in valoare de 15 euro pe o perioada de 2 luniPuteti alege inca un metin2 A GRATUIT  sau orice serviciu ce valoreaza max 15 euro Promotia este valabila doar ... Leer Más »

Feb 17th Oferta - Achitati 2 luni si primesti 1 luna gratuita !

Achitati in avans pe 2 luni orice produs aflat pe site si primiti o luna gratuita Promotia este valabila doar pentru platiile efectuate prin: Transfer bancar, Credit-Card, PaypalCampania se desfasoara pe perioada 17.02.2014-28.02.2014Serviciile care intra in promotie sunt:- Web-Hosting- Reseller WEB- Servere Metin2- Servere Samp- Servere Counter ... Leer Más »

Apr 12th Fiecare Server De Radio Beneficiaza In Mod GRATUIT DE PLAYER ACC+ !

Buna ziua,In cursul zilei de azi sa facut un update la WHMSonic. De azi toti clienti HostClean.Net Benefitiaza in mod GRATUIT de (AAC+ FlashPlayer) din partea noastra, am loat aceasta hotarare pentru a va ajuta si pe cei cu servere de radio pe ACC+ sa puna un player pe propriul lor site. Playerul in gasiti chiar dupa ce va logati in contul ... Leer Más »

Feb 1st Suport Tehnic prin Live Chat Iconita din dreapta Jos Support ONLINE !

Stimati clienti, Din data de 1.02.2012 se mai acorda suport tehnic si prin LIVE SUPPORT . Pentru a nu mai creea confuzii pe Messenger din cauza ID-urilor noi aparute, HostClean a implementat sistemul de LIVE SUPPORT (probabil deja ati observat icoana de la Live Support in josul siteului, dreapta). Cand doriti sa intrati in legatura directa cu ... Leer Más »